DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU OD 1200 KČ.

Přichází Fua Fua, přírodní elixíry pro podporu imunity

Přírodní smoothies, které fungují.

Všichni příznivci zdravého životního stylu i ti, kteří by o sebe rádi více dbali, ale žijí příliš uspěchaně, by měli zbystřit. Nová značka Fua Fua přichází na trh s prémiovým produktem immunity drinků, 100% přírodních nápojů plných mrazem sušeného ovoce, superpotravin i ovocných extraktů. Nejsnazší přirovnání produktu imunity drinků je k  smoothies v instantní podobě s recepturou bohatou na funkční přírodní látky.  Příznivý vliv na imunitu zajišťuje unikátní výběr a kombinace přírodních ingrediencí pro vysokou vstřebatelnost živin, vysoký obsah vitaminu C i vysoký obsah vlákniny. Díky snadné přípravě nemůže být denní dávka ovoce snadnější. Dlouhá trvanlivost nápojů umožňuje dopřát si sílu i chuť ovoce v každém ročním období. Praktické balení je i skvělým zdravým dárkem.

Bez chemie i kompromisů

Matcha Orange FUA FUA

Nápoje Fua Fua jsou 100% přírodní, bez chemie, bez barviv, bez přidaného cukru i bez lepku. Jejich základ tvoří pouze ty nejkvalitnější plody sbírané v sezoně a šokově sušené mrazem a rozemleté do sypké podoby. Díky sušení mrazem jsou zachovány všechny živiny ovoce. Pro zvýšení imunitního účinku obsahuje Fua Fua spoustu rozmanitých superpotravin, zeleniny a výtažků z ovoce a dalších rostlin. Jednotlivé ingredience jsou navíc kombinovány tak, aby se vzájemně podporovaly při vstřebávání a dávaly tělu maximum nutrientů. Díky unikátním postupům je každý doušek Fua Fua plný chuti, vitamínů, antioxidantů a vlákniny. 

„Snažili jsme se posunout ovocné smoothies na vyšší úroveň, která by byla zárukou maximální imunitní podpory, skvělé a výživné chuti, praktičnosti a zároveň trvanlivosti. Nechtěli jsme se spokojit s žádným kompromisem. Oslovili jsme nejrůznější vědce, lékaře, kuchaře i cukráře, someliéry a nutriční specialisty. Po několika měsících práce se zrodilo 7 unikátních receptur immunity drinků bez stop chemie, barviv a bez přidaného cukru. Imunita nikdy nechutnala tak skvěle,“ říká spoluzakladatel Zdeněk Šmejkal. 

Druhá spoluzakladatelka Fua Fua Jitka Fürst pak dodává: „Fua znamená v samojské polynéštině ovoce. Fua Fua představuje s nadsázkou ještě více ovoce. Jelikož obecně nekonzumujeme dostatek ovoce, hledali jsme cestu, jak to změnit a usnadnit příjem blahodárných přirozených živin. Povedlo se nám vyrobit praktické sáčky plné více než 20 druhů ovoce, z něhož si snadno kdykoli připravíte výborný zdravý přírodní elixír.“

Denní dávka ovoce pro rodiny i sportovce

V jednom sáčku Fua Fua se ukrývá jedna dávka ovoce, přibližně 100 g čerstvých plodů v různých kombinacích. Při konzumaci 2 sáčků denně tak pouze drinkem, jehož příprava zabere minimum času, získá člověk sto procent denní dávky ovoce (podle doporučení Světové zdravotnické organizace WHO). Fua Fua jsou tak ideálním řešením pro imunitu celé rodiny. Snadno doplní zdravou snídani, nahradí zdravou svačinu nebo poslouží jako zdravý dezert po obědě. Díky vysokému obsahu vlákniny se postará o správné trávení a výživu. Ovoce navíc podporuje regeneraci organismu po výkonu. Řada zákazníků si Fua Fua oblíbila i jako krásný zdravý dárek.

Hlavní myšlenkou na začátku bylo to, že v současné době není v ovoci a zelenině dostatek živin jako před lety. Lidé si zvykli na to, že konzumují spoustu pilulek a doplňků stravy, mnohdy je to ale zbytečné. Ve Fua Fua chceme přirozeně zlepšovat imunitu lidí tím, že budou konzumovat dostatek ovoce a přijímat tak více přirozených živin. Měníme ovoce do snadno přístupné a efektivní formy, a tím umožňujeme naplno využívat jeho potenciál. Měníme přístup lidí k ovoci. Lidé od nás získávají čistě přírodní nápoje na podporu imunity, říkáme jim imunity drinky.

Opíráme se o 5 základních hodnot, které nám pomáhají dávat tvář naší značce.

  • Vyrobeno přírodou, servírováno vědou
  • Každodenní obřad imunity
  • Unikátní chuťový prožitek
  • Dostupný luxus
  • Dárek, který chci dávat i dostávat

Příběh Fua Fua

Ve Fua Fua se potkali lidé s nadšením pro zdravý životní styl, kteří chtěli víc než jen ovocné smoothie Monika a Zdeněk Šmejkalovi a Jitka Fürst, která se dlouhodobě úspěšně věnuje řízení projektů, budování značek a rozvoji nových produktů (např. Evropa 2, JVS Group, gusty). Monika se mnoho let zajímá o celostní přístup ke zdraví a Zdeněk je majitelem investiční skupiny M.L. Moran. Výrazným impulsem pro vznik Fua Fua byl i osobní příběh, kdy manželé Šmejkalovi řešili dlouhodobě negativní vztah dcery Elenky s ovocem. Nápoje z mrazem sušeného ovoce nejen problém vyřešily, ale byly i začátkem vzniku immunity drinků Fua Fua. 

Fua Fua immunity by fruit