DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU OD 1200 KČ.

Adam Rundus: nad tím co jím, přemýšlím

Hostem dalšího dílu Fua Fua podcastu je Adam Rundus, účastník kuchařské show MasterChef 2023. Fua Fua podcast nejdete na Spotify, Apple Podcasts i na našem YouTube kanále. Na nové díly se můžete těšit každé dva týdny. 

Adam Rundus: i veganská strava může být zábavná

post-img-5

S Adamem Rundusem jsme si povídali nejen o účasti v kuchařské show MasterChef, ale i o jeho lásce k jídlu a touze otevřít si veganské bistro v Praze. "Nejsem vegan, ale hrozně dlouho se stravuju jako vegan. Dělal jsem třeba veganskou musaku s kešu bešamelem nebo veganské tacos s masem z hlívy ústřičné.  Občas mi přijde, že vegani jsou moc striktní. Chtěl bych ale lidem ukázat nějaký balanc v tom, že i veganská rostlinná strava může být zábavná a může chutnat i těm lidem, co jí k snídani párek a k večeři maso," říká Adam.

Jak Adam prožíval účast v kulinařské show MasterChef a jak se vyrovnával s negativními komentáři fanoušků na sociálních sítích? "MasterChef není o tom, že vyhraje ten nejlepší, je to soutěž, což se lidem často nelíbí. Vyhraje ale ten, komu sednou jednotlivé úkoly. Popravdě jsem si myslel, že vypadnu jako první," říká Adam. V podcastu se dozvíte, proč byla účast v show pro Adama výstupem z jeho komfortní zóny i to, jak se jeho nezkušenost stala výhodou. Adam ve vysílání prozradí i rychlý recept na jeho oblíbené veganské jídlo - udon satay nudle.

Adam Rundus
kuchař, bloger, účastník kulinářské soutěže MasterChef 2023
Lásku k jídlu našel především během pobytu ve střední Americe, kde nějaký čas žil se svou sestrou, úspěšnou kuchařkou a spisovatelkou Kamu. I když sám Adam vegan není, jednou by rád otevřel a provozoval veganskou restauraci. V současné době žije v Praze, pracuje jako produkční v herecké agentuře. 

Odebírejte Fua Fua podcast!

Spotify: spotify.com
Apple Podcasts: podcasts.apple.com