DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU OD 1200 KČ.

Klára Klempířová: jednodenní půsty fungují

Hostem dalšího dílu Fua Fua podcastu je módní poradkyně a stylistka Klára Klempířová, která se také zabývá zdravým životním stylem. Fua Fua podcast nejdete na Spotify, Apple Podcasts i na našem YouTube kanále. Na nové díly se můžete těšit každé dva týdny. 

Klára Klempířová: jednodenní půsty držím už několik let

post-img-5

S Klárou Klempířovou jsme si povídaly ne jen o módě, ale také o zdravém životním stylu. Jako bývalá modelka a současná velmi časově vytížená podnikatelka se udržuje v kondici v podstatě odjakživa. Klára je například zastánkyní půstů, které sama praktikuje už několik let. "Samozřejmě, není to úplně pro každého. Jsou jedinci, kterým se například může začít dělat špatně a tak dále. Ale jeden den se to podle mě dá vydržet. Je to skvělé v tom, že se vrátím zpátky na svou váhu. Opravdu to funguje," říká Klára. Jak konkrétně u ní jednodenní půst probíhá a jak často ho drží? Dozvíte se v podcastu.

Má vnější krása vliv na naši náladu a třeba i náš zdravotní stav? A proč je dobré myslet při výběru oblečení na materiály? "Když si například na sebe vezmete hedvábí, tak to hedvábí je natolik úžasný přírodní materiál, že dokáže v kontaktu s naším tělem různě reagovat. Když je venku teplo, hedvábí vás ochladí a obráceně. Je to úplně diametrální rozdíl od syntetického polyesteru," vysvětluje Klára.

Klára Klempířová
Módní poradkyně a stylistka, kostýmní výtvarnice a poradkyně v oblasti módy a celkového životní stylu.

Odebírejte Fua Fua podcast!

Spotify: spotify.com
Apple Podcasts: podcasts.apple.com