DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU OD 1200 KČ.

Představujeme nové ekologické dózy

Jsme nadšení, že vám můžeme oznámit novinku v našem sortimentu. Ode dneška můžete objednat imunity drinky Fua Fua v novém velkém balení 160 g, a to v udržitelných skleněných dózách ve čtyřech chutích. To znamená více Fua Fua pro vás, ale zároveň méně zátěže pro naši planetu.  🌍🍃

"Snažíme se přispívat k udržitelnosti a ochraně životního prostředí, a proto jsme se rozhodli doplnit tradiční malé plastové sáčky o velké ekologické skleněné dózy. Antioxidační biofotonické sklo je materiál, který je plně recyklovatelný, a zároveň zajišťuje zachování chuti a stability ovoce," říká spoluzakladatelka Fua Fua Jitka Fürst. 

"Díky krásnému designu a praktické velikosti si můžete dózu vystavit na kuchyňské lince nebo v kanceláři a kdykoli tak mít k dispozici svou denní dávku ovoce a superpotravin," doplňuje spoluzakladatelka Monika Šmejkalová a dodává:  "nastavte si svůj každodenní rituál pro podporu imunity. Stačí tři lžičky Fua Fua rozmíchat ve 100 ml vody a užít si chuť a skvělý pocit, že děláte něco pro své zdraví."

Biofotonické fialové sklo

Biofotonické sklo

Speciální černofialové sklo, které obsahuje speciální minerály, působí jako přirozená bariéra pro kvalitu imunity drinků - zachová jeho barvu, chuť, složení i dlouhou trvanlivost.  Ve vědeckých testech, ve srovnání s jinými skleněnými, plastovými nebo hliníkovými obaly, má speciální tmavě fialové sklo výrazně lepší vlastnosti pro uchovávání potravin a to bez použití konzervantů. V imunity drincích Fua Fua nepoužíváme žádné konzervanty, proto důkladně dbáme na obaly, které musí zachovat ovocný prášek v suchu a přirozeně ho udržet dlouhou dobu ve skvělě kondici.

"I když to není levná záležitost, usilovali jsme o to, abychom dokázali nabídnout ekologickou alternativu k našim plastovým sáčkům s jednou porcí. Delší životnost a možnost opětovného použití a recyklace pro nás představuje skvělou udržitelnou volbu," říká Jitka Fürst.

Co to jsou biofotony?

Pravděpodobně jste nikdy neslyšeli o biofotonech. Jsou to neviditelné světelné částice generované téměř všemi živými buňkami. Biofotony jsou světelné pulzy, které jsou vydávány buňkami živých organismů, včetně lidského těla. Tento jev je spojen s výměnou informací a energie mezi buňkami a jejich okolím. Biofotony jsou výsledkem biochemických reakcí a elektrických procesů probíhajících v buňkách.

Vědecký výzkum biofotonů se zabývá studiem jejich vzniku, vlastností a potenciálních biologických funkcí. Někteří vědci navrhují, že biofotony mohou hrát důležitou roli v regulaci biologických procesů a komunikaci mezi buňkami. Nicméně, jejich přesná role a význam v biologii a medicíně zůstává předmětem dalšího výzkumu a diskuse. Některé z dosavadních výsledků jsou možná průlomové. Přibývá důkazů o tom, že absorpce biofotonů zvyšuje vitalitu, předchází nemocem a dokonce zpomaluje proces stárnutí. Jinými slovy, čím více biofotonů absorbujete, tím lépe pro vaše zdraví a pohodu.

Naše biofotonické sklo chrání biofotonickou aktivitu 100 % přírodních drinků Fua Fua. Předchází ztrátě biofotonů, zadržuje jejich přirozené pozitivní vlastnosti a vylučuje potřebu používat konzervační látky. Pro nás je to důležité, protože víme, že řada potravin s konzervačními látkami nemá vůbec žádnou bioenergetickou hodnotu, a tím pádem nemají ani hodnotu pro lidské tělo a není možné z nich využít potřebné živiny.  

Zvláštní ochranné schopnosti fialového skla využívali již ve starověkém Egyptě. V nádobách z fialového skla byly uchovávány cenné esence (oleje) a přírodní léčivé produkty. Dokonce se říká, že legendární královna Nilu Kleopatra si každý den potírala pokožku aloe vera, uchovávanou ve skleničkách z fialového skla.

 Ve východních filozofiích a tradicích, jako je třeba taoismus a konfucianismus, barvy mají symbolický význam a jsou spojovány s různými aspekty vesmíru, energie a rovnováhy. Fialová barva často představuje harmonii, spiritualitu a vyšší vědomí. Kombinace modré a červené barvy jako symboly Jin a Jangu také odráží koncept dualismu, kde modrá reprezentuje klid, chlad a pasivitu (Jin), zatímco červená představuje živost, teplo a aktivitu (Jang). Tato dualita je považována za základní sílu vytvářející a udržující rovnováhu ve vesmíru. Jin je spojováno s ukládáním energie a zachováváním hmoty, zatímco Jang je spojováno s solární energií, která je aktivní a dynamická. Tyto koncepty jsou hluboce zakořeněny v filozofických a duchovních tradicích východní Asie a mají hluboký vliv na mnoho aspektů života, včetně umění, medicíny a praktikování životního stylu.

Čtyři druhy dóz

Vybrali jsme čtyři nejoblíbenější chutě Fua Fua a v nabídce udržitelných dóz je tak možné vyzkoušet celou škálu ovoce. Každá dóza obsahuje 160 gramů ovocného prášku plného přirozeného vitaminu C a vlákniny, což odpovídá 16 porcím ovoce. Příprava je snadná, stačí nasypat 3 čajové lžičky do 100 ml vody nebo mléka a dobře rozmíchat.