DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU OD 1200 KČ.

Andrea Doležalová: základem je se o sebe starat

Hostem dalšího dílu Fua Fua podcastu je Andrea Doležalová, manažerka a certifikovaná nutriční poradkyně. Fua Fua podcast nejdete na Spotify, Apple Podcasts i na našem YouTube kanále. Na nové díly se můžete těšit každé dva týdny. 

Andrea Doležalová: dlouhověkost je dosažitelná

post-img-5

S Andreou Doležalovou jsme probraly téma dlouhověkosti a její cestu k ní. Debatovaly jsme například o doplňcích stravy, které by podle ní měly být naším každodenním rituálem. "Doplňky stravy provázejí celý můj život a myslím si, že je to v dnešní době nezbytnost. Každý z nás má mylnou představu, že náš jídelníček obsahuje všechno to, co potřebujeme - vitaminy, stopové prvky a tak dále. Ale ruku na srdce, kdo z nás má každodenní pestrou stravu? Já osobně doplňky stravy užívám po hrstech," říká Andrea. Které jsou podle ní základem pro silnou imunitu? To se dozvíte v podcastu.

Andrea je koučka zdravého životního stylu. "Se svými klienty pracuji tak, aby změny, které do svého života implementují, byly udržitelné. Nejsem zastánce krátkodobých diet, které jsou často následovány jojo efektem. Učím klienty jak jíst, jak se hýbat a co dělat se stresovou stránkou života," přibližuje svou práci Andrea. Dlouhověkost podle ní není jen o tom, být tady co nejdéle, ale být co nejdéle aktivní a soběstačný. Jak na ni? I to se dozvíte v podcastu.

Andrea Doležalová
Manažerka, která se mnoho let zabývá vývojem a výrobou doplňků stravy. Certifikovaná nutriční poradkyně a koučka zdravého životního stylu.

Odebírejte Fua Fua podcast!

Spotify: spotify.com
Apple Podcasts: podcasts.apple.com