DÁREK K OBJEDNÁVCE OD 1200 Kč - TAŠTIČKA, od 2000 Kč - RUČNÍ MIXÉR. DOPRAVA ZDARMA OD 1500 KČ.

Příběh Fua Fua

Jak to celé začalo?

Za Fua Fua stojíme tři. Monika a Zdeněk Šmejkalovi a Jitka Fürst. Monika se mnoho let zajímá o celostní přístup ke zdraví, Zdeněk je majitelem investiční skupiny M.L. Moran a Jitka se dlouhodobě úspěšně věnuje řízení projektů, budování značek a rozvoji nových produktů. Potkali jsme se společně jako nadšenci pro zdravý životní styl, kteří chtěli zjednodušit přípravu ovocných smoothies a posunout je na vyšší nutriční úroveň. Výrazným impulsem pro vznik Fua Fua byl náš rodinný osobní příběh, kdy jsme řešili dlouhodobě negativní vztah dcery Elenky s ovocem. Nápoje z mrazem sušeného ovoce nejen problém vyřešily, ale byly i začátkem vzniku immunity drinků Fua Fua. 

Chci ochutnat Fua Fua

Příběh Fua Fua

Blue Spirulina Fua Fua

Byla jednou jedna holčička, která nechtěla jíst ovoce… A právě tam se začal psát rodinný příběh Fua Fua. Naše dcera Elenka nikdy neměla ráda čerstvé ovoce. Pro nás, jako pro rodiče, to byla velká výzva. Jak malou holčičku přimět k tomu, aby své rostoucí tělíčko zásobovala vitaminy? Vařili jsme přesnídávky, odšťavňovali fresh šťávy, připravovali smoothies všemožných kombinací. Na Elenku ale nefungovalo nic. 
 
Můj manžel Zdeněk se shodou náhod seznámil s technologií lyofilizace, tedy sušení mrazem. Prostřednictvím této technologie je možné v ovoci zachovat všechny živiny a hlavně prodloužit trvanlivost ovoce či zeleniny. V naší rodině zavládlo nadšení! Elenka se na “sušené” ovoce nejdřív koukala trochu pochybně, ale nakonec mu dala mu šanci.

Víc než jen smoothies...

Během našich pokusů s lyofilizovaným ovocem jsme se seznámili s Jitkou, milovnicí smoothies a zkušenou manažerkou. Už při našem prvním společně setkání všech nás tří bylo jasné, že se z toho něco dobrého „uvaří“. Ve snaze najít co nejchutnější receptury jsme zapojili do příprav i obě naše děti - Elenku a Denyho. Společně jsme hledali rozmanité kombinace, přidávali oblíbené ingredience a nadšeně ochutnávali ovocné výtvory. Smoothie z mrazem sušeného ovoce se pro nás a naše blízké stalo hitem. Děti si tyhle ovocné elixíry nabité nezbytnými živinami doslova zamilovaly.
 
Abychom posunuli ovocné smoothies na vyšší úroveň, která je zárukou maximální imunitní podpory a skvělé a výživné chuti, oslovili jsme nejrůznější vědce, lékaře, someliéry a nutriční specialisty. Pro zvýšení imunitního účinku jsme do našich Fua Fua drinků přidali spoustu superpotravin, zeleniny a výtažků z ovoce a dalších rostlin. Jednotlivé ingredience jsme navíc kombinovali tak, aby se vzájemně podporovaly při vstřebávání a dávaly tělu maximum nutrientů. 
 
To je příběh immunity drinku Fua Fua. 100% přírodního nápoje bez chemie, barviv a přidaného cukru, s vysokým obsahem vlákniny a vitaminu C, nabitého antioxidanty, který podporuje zdravou imunitu a skvěle chutná.
Věříme, že bude chutnat a pomáhat i Vám!

Chci ochutnat Fua Fua