DÁREK K OBJEDNÁVCE OD 1200 Kč - TAŠTIČKA, od 2000 Kč - RUČNÍ MIXÉR. DOPRAVA ZDARMA OD 1500 KČ.

Novinka: Praktické taštičky na sáčky Fua Fua

Novinka: Praktické taštičky na sáčky Fua Fua 

Jsme nadšeni, že vám můžeme představit naši nejnovější novinku - praktické taštičky na sáčky Fua Fua. Již nyní si je můžete zakoupit na našem e-shopu, a to hned ve dvou barevných variantách. 

Praktický doplněk pro každodenní použití

recepty do e-mailingu_1

Taštičky na sáčky od FUA FUA mají kapacitu 10 sáčků a usnadní jejich každodenní přenášení. Vejde se do nich celé balení jedné příchutě nebo namíchaná kombinace. Jsou kompaktní, ideální do kabelky i batohu, takže si je můžete snadno vzít do práce, na výlet nebo do školy.

Ať svátek matek přinese našim milovaným maminkám spoustu lásky, štěstí a osvěžení od Fua Fua!

“Přemýšleli jsme, jak usnadnit přenášení našich sáčků, když začíná sezóna výletů a pikniků. Taštička ani sáčky skoro nic neváží a dají se snadno přibalit do batůžku nebo do tašky kdykoliv a kamkoliv. Nemusíte sáčky hledat po kapsách, ale máte je přehledně na jednom místě.” říká spoluzakladatelka Fua Fua Monika Šmejkalová 

Stylové provedení ve dvou barevných variantách:  

Taštičky jsou k dispozici hned ve dvou svěžích barevných provedeních: růžové s motivem broskve a černé s motivem citrónu. Tyto stylové designy zaručí, že taštičky nejen prakticky, ale i esteticky doplní váš styl.

Akce: Ke každé objednávce nad 1000 Kč taštička zdarma do 12. května  

V rámci oslavy Dne matek jsou tyto taštičky k dispozici zdarma ke každé objednávce FUA FUA nad 1000 Kč, a to až do 12. května 2024. Nezapomeňte využít této nabídky a získejte svou vlastní taštičku na sáčky zdarma. Balení Fua Fua s praktickou taštičkou jistě potěší i každou maminku.

Zdravotní výhody pravidelné konzumace ovoce v každém věku

Ovoce je základní součástí zdravé stravy a má mnoho pozitivních účinků na naše tělo. Obsahuje živiny, vitamíny, minerály a antioxidanty, které posilují imunitu, podporují zdraví srdce a cév, a přispívají k udržení zdravého trávení. Denní příjem ovoce snižuje riziko vzniku řady chronických a civilizačních onemocnění. Dva sáčky Fua Fua denní dávku ovoce přesně pokrývají.