DÁREK K OBJEDNÁVCE OD 1200 Kč - TAŠTIČKA, od 2000 Kč - RUČNÍ MIXÉR. DOPRAVA ZDARMA OD 1500 KČ.

Jak vyřešit výživu na cestách prakticky a jednoduše?

Jak vyřešit výživu na cestách prakticky a jednoduše?

Se začátkem slunečných dnů a letních teplot se otevírá sezóna výletů a dobrodružství. Při plánování těchto výletů je klíčové mít po ruce spolehlivého společníka, který dodá energii a poskytne zdravý základ pro naše aktivity. A tady přichází na řadu Fua Fua.

Skladnost při cestování i drink do letadla

2

Hlavně nic nezapomenout a vejít se do kufru, to jsou dvě zlatá hesla pro každou cestu. Díky praktické taštičce na sáčky Fua Fua je ještě jednodušší si vzít drinky sebou i na dovolenou nebo pracovní cestu. Zapnete do ní až 10 sáčků vašich oblíbených příchutí, vložíte do tašky a nic dalšího neřešíte. Díky práškovému provedení obsahu sáčku není problém si je vzít ani do příručního zavazadla a připravit si je v letadle.

Pouze s přirozeně se vyskytujícím cukrem, vlákninou a vitamíny jsou drinky ideální volbou pro každého, kdo potřebuje rychlý a zdravý snack.

Fua Fua má několik stěžejních pozitiv

  • Přírodní cukr z ovoce – palivo pro svaly během celého dne: Fua Fua drinky poskytují přírodní cukry z ovocných ingrediencí, které dodávají energii pro dlouhodobou aktivitu.
  • Přirozená vláknina - komfort zažívání a lepší pohyblivost: Obsah vlákniny z celého ovoce podporuje zdravé trávení a zlepšuje pohyblivost střev.
  • Lehkost sáčků - když řešíte každý gram v batohu: Sáčky Fua Fua jsou lehké a snadno přenosné, ideální pro cestování a outdoorové aktivity.
  • Skladnost a praktičnost - přehledně uspořádané v naší nové taštičce: Nová taštička na sáčky Fua Fua udržuje vaše sáčky přehledně uspořádané a snadno dostupné pro každodenní použití.

Při sportu je důležité doplňovat cukry, protože jsou hlavním zdrojem energie pro naše svaly během fyzické aktivity. Když cvičíme nebo sportujeme, naše tělo využívá glukózu (cukry) jako palivo pro svaly, aby mohly pracovat efektivně a my dosáhli optimálního výkonu.

Na výlet v pohodě a bez výmluv

Celodenní výlet s rodinou a malými dětmi může být náročný hned dvakrát. Samotná fyzická aktivita je jen jedna stránka únavy. Ta druhá je, když děti přestanou mít energii a začnou to dávat najevo. Není nic lehčího než jim ji zase rychle doplnit ze zásob sáčků Fua Fua, které jste jim sbalili do kapsy batohu. Doplníte tak svačinu o zdravé cukry, které skoro nic neváží, a děti je samy hravě unesou. Dokončení výletu s radostí už nic nebrání.

Při pochodech je důležitá vláknina a odlehčený batoh

Celkově má dostatečný příjem vlákniny v naší stravě pozitivní vliv na naše zdraví a výkon, zejména při dlouhých a náročných fyzických aktivitách jako jsou horské pochody. Proto je důležité zajistit, aby náš jídelníček obsahoval dostatečné množství vlákniny z různých zdrojů, jako jsou ovoce, zelenina, celozrnné produkty a luštěniny.

V sáčcích Fua Fua je díky lyofilizaci celého ovoce vláknina zachovaná. I když nejste schopni si kvůli váze brát ovoce na několik dní, lehounké sáčky snadno smíchatelné s vodou zajistí skvělý zdroj vlákniny i vitamínů.