DÁREK K OBJEDNÁVCE OD 1200 Kč - TAŠTIČKA, od 2000 Kč - RUČNÍ MIXÉR. DOPRAVA ZDARMA OD 1500 KČ.

Fua Fua podcast: jak se zdravě stravovat?

Hostem druhého dílu Fua Fua podcastu je Monika Bartolomějová, nutriční terapeutka a zakladatelka Nutričního institutu. Fua Fua podcast nejdete na Spotify, Apple Podcasts i na našem YouTube kanále. Cílem Fua Fua podcastu je stát se pomyslným mostem mezi vědou a lidských zdravím. Hosty moderátorky Markéty Ježkové jsou zajímavé osobnosti nejen ze světa Fua Fua, ale i výživoví poradci, alternativní terapeuti, koučové a mentoři. Na nové díly se můžete těšit každé dva týdny. 

Monika Bartolomějová: každému ve zdravém stravování sedí něco jiného

post-img-5

S Monikou Bartolomějovou jsme si povídaly o tom, jak může pomoci vedení nutričního terapeuta v cestě za vysněnou váhou nebo změnou životního stylu. "Každému sedí něco trochu jiného. Když pracuji s klienty, pídím se po tom, co jim vyhovuje, co preferují, jaká strava jim dělá dobře. Na základě těchto informací se snažím jejich stravovací plán sestavovat a zlepšovat jejich zdravý životní styl," říká Monika.

Co je vlastně úkolem nutričního poradce a v čem by vám měl být nápomocný? "Nemyslím si,  že je práce nutričního poradce o tom, že vám někdo dá jídelníček a vy byste si na základě nej měli začít počítat jídlo na gramy. Za mě by vás měl poradce vést k tomu, abyste svůj každodenní jídelníček zlepšovali, posouvali. Pokud jste třeba vegan, tak abyste si dávali pozor na dostatek živin nebo vhodnou kombinaci potravin a na to, aby byl váš jídleníček pestrý.  Nutriční poradce by vám také měl vždy vše srozumitelně vysvětlit, " myslí si Monika. Jsou důslednější v dodržování zdravé stravy muži nebo ženy? A dává smysl psát si na papír jednou za čas to, co během celého dne sníme? To se dozvíte v rozhovoru!

Monika Bartolomějová
nutriční poradkyně, garantka a majitelka Nutričního institutu
Vystudovala vysokou školu chemicko-technologickou v Praze, Ekonomiku a řízení potravinářských a chemických podniků. Monika má za sebou bohatou praxi, publikační činnost a spolupracuje s řadou odborníků a lékařů. Pořádá odborné kurzy pro nutriční poradce, fitness trenéry i širokou veřejnost.

Odebírejte Fua Fua podcast!

Spotify: spotify.com
Apple Podcasts: podcasts.apple.com