DÁREK K OBJEDNÁVCE OD 1200 Kč - TAŠTIČKA, od 2000 Kč - RUČNÍ MIXÉR. DOPRAVA ZDARMA OD 1500 KČ.

Fua Fua zimní nápoj, který zahřeje a posílí imunitu

Za okny poletuje sníh, venku je mrazivo a zimní rýmičky a nachlazení všude kolem nás. Máme pro vás rychlý recept na voňavý zimní Fua Fua nápoj, který zahřeje a zároveň posílí imunitu.

Horké Fua Fua borůvky & maliny

post-img-5

 

  • Zalijte sáček Fua Fua příchuť borůvky &  maliny horkou (pozor, nikoliv vroucí) vodou a důkladně promíchejte.

  • Přidejte špetku perníkového koření, skořice nebo třeba badyánu.

  • Vychutnejte si zdravé zahřátí pro silnou imunitu s borůvkami a malinami,  camu camu, guaranou, acai a dalšími superpotravinami! Zaručeně posílená imunita za pár minut.

Superpotraviny v každém Fua Fua sáčku

Do receptury Fua Fua borůvky & maliny jsme pro lahodnou chuť přidali i jablko, datle, višně, jahody nebo šťávu z aceroly. V sáčku najdete také superpotraviny jako jsou výtažek z kurkumy, maqui, acai a camu camu. Fua Fua borůvky & maliny díky špetce brazilské guarany a výtažků ze zeleného čaje navíc i jemně stimuluje energii. Dva sáčky Fua Fua denně navíc pokryjí denní doporučenou dávku ovoce, která je podle doporučení WHO (Světová zdravotnická organizace) 200 g.

post-img-5

 

Imunity Drinky Fua Fua

Fua Fua jsou 100% přírodní ovocné drinky, které podporují imunitu. Chutnají jako ovocné smoothies, ale mají více složek a funkční recepturu. Jsou vyrobeny jen z rostlin, bez chemie. Každý sáček obsahuje vysoký obsah vitaminu C (70 až 150 % doporučené denní dávky) a vysoký obsah přirozené vlákniny. Díky ideální ovocné receptuře dosahujeme vysoké vstřebatelnosti i účinnosti živin.

post-img-5