DÁREK K OBJEDNÁVCE OD 1200 Kč - TAŠTIČKA, od 2000 Kč - RUČNÍ MIXÉR. DOPRAVA ZDARMA OD 1500 KČ.

Smoothie bowl podle Adama Runduse z MasterChef

Zdravá sladká snídaně podle Adama Runduse z MasterChef, která dostane z postele všechny členy vaší rodiny! Ovocnou smoothie bowl připravíte za pár minut. Stačí mixér a pár ingrediencí, které určitě najdete doma v lednici.

Jak připravit snídaňovou smoothie bowl?

post-img-5

Do základu smoothie bowl se hodí avokádo, banán, nebo třeba dýňové či batátové pyré, které vám zajistí tu správnou hustotu.

Přidáme libovolné mražené ovoce, které máte zrovna v mrazáku a zalijeme kokosovým mlékem. Pro vitaminy a lahodnou chuť použijte celý obsah sáčku Fua Fua - nejlépe se hodí příchuť Fua Fua banán & kurkuma. Gurmánům doporučuje Adam přidat ještě lžíci ořechového másla. Vše rozmixujeme v mixéru do husté bowle.  

Vzniklou kaši nalijeme do misky a hurá na zdobení!

Ve zdobení bowle se fantazii meze nekladou. "Nakrájejte ovoce, které máte doma. Doporučuji banán na kolečka, maracuju, přidat můžete třeba i kousky mraženého ovoce, skvěle chutnají například ostružiny," doporučuje Adam. Bowli pak můžete zasypat sušeným kokosem nebo nastrouhanou hořkou čokoládou, ořechy a semínky. Adamův tip na posypku je trocha skořice a Fua Fua borůvky & maliny.

Video recept na snídaňovou smoothie bowl najdete na Adamově Instagramu. 

Fua Fua limitovaná edice Adama Runduse

Víte, že nejoblíbenější příchuť Adama je Fua Fua broskev & jahody? Spojili jsme síly a do vyprodání zásob najdete u nás na eshopu zvýhodněnou sadu deseti sáčků Fua Fua broskev & jahody a praktickou mini lahvičku na míchání. Adam přidal také svou originální signature zástěru na vaření značky Souzen. Pozor, té máme jen pár kousků, tak ať vám neuteče!

post-img-5