DÁREK K OBJEDNÁVCE OD 1200 Kč - TAŠTIČKA, od 2000 Kč - RUČNÍ MIXÉR. DOPRAVA ZDARMA OD 1500 KČ.

Zdravá snídaně, kterou si zamilují i děti!

Znáte to. Ráno se snažíme ušetřit co nejvíce času, a tak často k snídani popadneme to první, co v kuchyni najdeme. Přitom snídaně je základ dne a měli bychom si proto na ní dát záležet. Máme pro vás tip na zdravou snídani, kterou připravíte za pár minut. A chutnat bude i dětem!

Rychlá a zdravá snídaně? Stačí pár ingrediencí!

post-img-5

Jako základ použijeme bílý jogurt - z kravského mléka, kozího nebo třeba kokosového.

Přidáme granolu nebo műsli, kokosové lupínky, oříšky a čerstvé ovoce. Doporučujeme borůvky, jahody, maliny nebo třeba na kolečka nakrájený banán. Děti ocení i trošku medu nebo sladkého javorového sirupu.

Pro vitaminy a lahodnou chuť nakonec přidejte jako posypku půlku sáčku Fua Fua jahody a broskev. Vybrat si můžete i z jiných příchutí, skvěle se hodí také třeba Fua Fua borůvky a maliny nebo banán a kurkuma.

PROČ JE SNÍDANĚ DŮLEŽITÁ?
První jídlo dne má za úkol nastartovat náš metabolismus a doplnit živiny a vitaminy, které tělo spotřebovalo přes noc. Vyvážená snídaně zajišťuje stabilní uvolňování energie během dne a předchází dopolední únavě. Snídaně hraje roli i v udržení váhy. Začátek dne s výživným jídlem snižuje pravděpodobnost chutí na nezdravé dobroty během dne.

 

Recept, který najdete i na našem Fua Fua YouTube kanále, si pro vás připravila naše spokluzakladatelka Monika a její dcera Elenka. Tak dobrou chuť!

post-img-5